Abstrakt Kunst - Som virkemiddel til forandring

​Dansk Kunst og dansk design er med til at skubbe os i nye retninger og bevæge os ind i det underbevidste univers, hvor vi bliver påvirket - ofte helt uden at vi opdager det.

Både abstrakt kunst og design kan mere end bare at provokere eller udsmykke. Det kan få en meget konkret effekt, hvis vi ønsker det. Der skal ofte meget lidt til at påvirke os, og derfor kan små virkemidler være effektive. 

Vi kender alle til, hvilken effekt lyd og billede af en Coca Cola på et biograflærred kan have på os. 

På samme måde kan kunsten bruges som virkemiddel til forandring og udvikling.

Dansk design og kunst som flytter os

Når dansk kunst eller dansk design flytter os, er det ofte i form af former og farver, som gør indtryk på os - som vi husker.

Vi tager for eksempel ofte fotos på vores rejser af et sjovt og skævt design eller et nytænkende og farverigt stykke kunst. Vi stiller os op ved siden af kunsten, hvis den “fanger”.  På den måde tager vi den med hjem og ”brander” det sted, hvor vi mødte kunsten - uden at tænke videre over det.​

​Historien bag er det essentielle

For mange har abstrakt kunst og design ingen værdi,  hvis der ikke ligger en historie bag. Historien er det essentielle for mig,  når jeg arbejder med kunst og design. 

For at få involvering og forståelse, så skal der være en mening med det jeg gør - og det skal udstråle noget farverigt , foranderligt og æstetisk. 

Både designet og kunsten skal være skabt i en helhed med det sted, hvor den befinder sig. Derved mener jeg, at den helt rigtige oplevelse og virkning fremkommer.

Skab en stemning med abstrakt kunst

Jeg bruger min kunst som et redskab til at opnå en stemning, en reaktion måske endda en adfærdsændring.  Derfor er jeg nødt til at spænde over et bredt felt.  I mit arbejde vil jeg gerne skabe en helhedsoplevelse, så arkitekturen, indretningen og historien i virksomheden bliver inddraget.

​Kontakt mig på telefon 40 92 27 50 eller på info@betinajung.dk,  hvis du vil vide mere om mit arbejde med abstrakt kunst.

Se gallerier med:

Læs mere om:

Betina Jung › Bygaden 11B › 9000 Aalborg › info@betinajung.dk › Mobil +45 40 92 27 50​