Kunst og figurative malerier der afspejler glæde

​Et maleri er en stærk form for visuel kunst og har igennem tiden været en af de mest benyttede kunstformer.

Som kunstner bruger jeg maleriet til at formidle et budskab og til at skabe en atmosfære i blandt andet virksomheder, der afspejler glæde og udtrykker energi – altid med udgangspunkt i min egen udtryksform. Det kan for eksempel være i form af figurative malerier eller kunst.

Gennem tiden har jeg blandt andet beskæftiget mig med store private opgaver, hvor samleren har søgt mit udtryk i sin egen kontekst og i de arkitektoniske omgivelser, hvor de har fundet mine figurative malerier særlige. Dermed bliver såvel materialer, former og udtryk forskellige på alle opgaver. Jeg maler aldrig figurative malerier, som ikke har mit helt særlige kendetegn.

Både kunst og design kan mere end bare at provokere eller udsmykke. Det kan få en meget konkret effekt, hvis vi ønsker det. Der skal ofte meget lidt til at påvirke os, og derfor kan små virkemidler være effektive. 

Vi kender alle til, hvilken effekt lyd og billede af en Coca Cola på et biograflærred kan have på os. På samme måde kan abstrakt kunst bruges som virkemiddel til forandring og udvikling.

Professionelle og figurative malerier

Jeg har igennem 15 år malet malerier til virksomheder og diverse offentlige rum – altid med kunden i fokus. Så ophængningen passer til de arkitektoniske rammer, således at rummet bliver rart at befinde sig i. Når jeg maler figurativ kunst, tager mine kunstneriske tiltag altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov og ønsker og har kunder i hele Danmark. Men som kunstner har jeg altid min måde at udføre kunsten på.

Kontakt mig hør mere om figurativ kunst

Ønsker du at høre mere om figurativ kunst, så er du velkommen til at kontakte mig enten på telefon 40 92 27 50​ eller på e-mail info@betinajung.dk

Malerier