BRONZESKULPTURER

– ET STÆRKT VISUELT KUNSTVÆRk

​Som professionel designer og kunstner har jeg igennem 15 år arbejdet med forskellige kunstneriske udtryksformer og figurer – herunder har jeg lavet forskellige former for skulpturer til virksomheder, restauranter og offentlige rum rundt i hele Danmark. Det har både været bronzeskulpturer, glasfiberskulpturer og keramikskulpturer.

En skulptur er en stærk, kulturel og rumlig kunstnerisk udtryksform, der har mange betydninger og formål. I Aalborg har vi eksempelvis en tyr og en gåsepige – og tit siger man: ”Vi mødes ved gåsepigen eller tyren”. Vi kender også storkespringvandet i København og så videre. Når vi som danskere kommer til udlandet, nævner de meget ofte ”The Little Mermaid”. Tænk at så lille en skulptur har kunnet sætte Danmark på landkortet. Med andre ord mener jeg, at kunst kan være med til at ”brande” en virksomhed – et sted i byrummet osv.

Send det rigtige signal med en skulptur

I mit arbejde med bronzeskulpturer lægger jeg vægt på at formidle et budskab, der giver inspiration til virksomheder og medarbejderne samt får selve virksomheden til at udtrykke de værdier, som den ønsker – det kan for eksempel være mod, initiativ, innovation, professionalisme, tryghed og så videre.

Mine skulpturer laver jeg i forskellige materialer og størrelser – herunder i keramik, bronze, glasfiber, collage og akryl. Jeg arbejder meget med farvesætningen og materialevalg, som skal indgå æstetisk til de øvrige omgivelser – og andre gange er det kontrasten, der skal arbejdes med.

Når jeg opfører en skulptur, er det altid med den enkelte kundes ønske i fokus – dog altid med mit eget kunstneriske touch. Jeg har min egen stil, og den kan jeg ikke komme udenom. Når man vælger mig, så er det, fordi man kender min udtryksform.

Skal der andre kunstnere ind over et projekt, så har jeg forbindelser til at skabe et sådant samarbejde. Jeg bruger i øvrigt forskellige samarbejdspartnere i forbindelse med store støbninger, bronzeskulpturer og lignende.

Kontakt mig og hør mere om mine bronzeskulpturer

Vil du vide mere om mine bronzeskulpturer, så er du velkommen til at kontakte mig på telefon 40 92 27 50 eller på e-mail info@betinajung.dk.​

Kontakt betina jung

Ønsker du at høre mere om kunsten, eller vil du vide mere om mulighederne for at få produceret unik firmakunst til din virksomhed? Kontakt mig på følgende oplysninger.