​BETINA JUNG ART STUDIO

Beliggende ved Stjernepladsen ved Aalborg Havnefront

Central beliggenhed i Aalborg

Betina Jung Art Studio er placeret centralt i Aalborg i området kaldet "Stjernepladsen". Betina Jung Art Studio ligger derfor tæt ved Musikkens Hus og med udsigt ud til Limfjorden. Pladsen byder på mange lækre specialiteter - Restaurant Textur, Risskov Ost, Isværftet, Restaurant Pingvin, Restaurant Leben, kunst og  en grøn og smukt beplantet plads i byen, som giver os følelsen af en plads fra en ferietur. Der er en autentisk og afslappende atmosfære - med både både noget til hjernen og noget til ganen.  Helt klart en tur værd.

Adressen er Østre Havnegade 26, 9000 Aalborg, Danmark.​

Besøg studiet

Kunst er med til at bringe glæde ind i vores hverdag. Det er altid vigtigt at vores sind bliver stimuleret, og her er kunst specielt effektivt. Derudover giver en snak om kunst som regel et smil på læben.

​Hvis du kunne have lyst til at komme at opleve alt den spændende kunst, jeg har i studiet, så kan du altid give mig et kald på 40922750.

Rutevejledning

Betina Jung Art Studio er placeret blot få minutter fra det centrale Aalborg. Du kan derfor nemt besøge studiet på både gåben, cykel og i bil.​


​Få rutevejledning hen til studiet her.