OM BETINA JUNG

KORT OM MIG

​Mit navn er Betina Jung og jeg har i de sidste 22 år levet fuldtid af min passion, nemlig at skabe kunst gennem Betina Jung Art Studio. Med en baggrund inden for den finansielle sektor er jeg sidenhen blevet en autodidakt kunstner. Jeg kommer fra Vestjylland og havde en barnlig drøm om at blive kunstner - men det var ikke et erhverv derude dengang. Derfor endte jeg med en finansiel uddannelse med råd fra min familie - men kunsten pressede sig på og jeg tog springet da jeg var 30 år og havde to små børn. Timingen var faktisk helt skør, men det har været den helt rigtige beslutning for mig. Kunst er for mig en måde både at udtrykke mine egne følelser på, men samtidig også min måde at udtrykke mine indtryk fra det jeg reflekterer over ude i den store verden. Jeg kan godt lide at skabe tidsbilleder. At skabe noget som giver en fortælling om den samtid vi lever i.


​Min kunst har bragt mig til nær og fjern og bidraget med oplevelser, som jeg aldrig ville have fået gennem et helt normalt arbejdsliv. Bl.a. har jeg været på udstillinger i New York, Luxembourg og Grønland for blot at nævne nogle. Jeg er bl.a blevet hentet i privatfly og fløjet til kunder for at lave kunst til deres helt specielle huse og det har jeg fordi jeg turde springe ud i nye materialer og retninger. Jeg føler, at jeg er blevet belønnet for at holde fast i mig selv og mine retninger. Jeg har altid sat en ære i at udføre godt håndværk og skabe en stedspecifik og individuel løsning til den enkelte. 

OPLEV MIG OG MINE HISTORIER HER

Jeg sætter en ære i at opføre mig ordentlig og overholde mine aftaler om priser, deadlines samtidig med at jeg skaber aktuel kunst, som kan bidrage til at vi flytter os i nye retninger og følger med den konstante udvikling samfundet befinder sig i. Kunst er med til at understøtte og måske nogle gange bevæge sig forud for tiden?

Ja og for de indviede - jeg er blevet optaget på de anerkendte censurerede udstillinger - ovenikøbet en enkelt gang med en ekstra præmiering og keramik som blev optaget i keramikkens 100 års historie fordi jeg beklædte keramik med collage. Og det har ikke gjort nogen forskel.

Det som gør en forskel er markedskræfter. At jeg har skabt kunst, som folk rent faktisk køber for sine egne opsparede midler. At virksomheder køber et projekt, fordi de kan se, at det vil påføre en merværdi og bruge kunsten til at skabe budskaber, som er relevant netop for dem, deres ansatte, kunder og forretningsforbindelser. Det taler for mig sit helt eget sprog.​

TYPER AF VÆRKER

​Jeg udtrykker mig på mange måder med min kunst. Min udtryksformer er gennem skulpturer og malerier lavet af mange forskellige former for materialer. Jeg er teknisk nysgerrig på forskellige materialer og nysgerrigheden bringer mig i mange retninger.

​Dette inkluderer blandt andet:
​- Skulpturer og krukker i keramik
​- Skulpturer i bronze
- Skulpturer i ​glasfiber og collage

- Almindelige malerier
​- Nye malerier

- Små malerier

PRIVATE OG VIRKSOMHEDER​

Hos Betina Jung Art Studio sælger jeg kunst til private såvel som virksomheder.

Jeg har gennem årene skabt kunst, der skal være med til at skabe liv og stimulere mennesker på både arbejdspladser og i byrum.

Dette inkluderer arbejde for store som små virksomheder, det offentlige og mange private. Blandt andet har jeg leveret kunst til: Nykredit, Region Nordjylland, Nordjyske Bank, Hotel d'Angleterre, Neas Energy og Aalborg Kommune.

CV

Født 1968

Finansuddannelse 1988-1993

Autodidakt kunstner

skulpturkurser: Sorring i Silkeborg, Århus Kunstakademi

Studierejser/ophold: London, New York, Berlin, Japan​

Få udvalgte Udstillinger m.m.

Incl. Censurerede

Det Ny KASTET - Thisted

Dronninglund Kunstcenter - censureret udstilling

Limfjordens kunstforening -Gimsinghoved Struer – præmiering af værker

Kunstnernes sommerudstilling - censureret udstilling

Monkdogz Urban Art Gallery, New York

Aalborg Karnevalsplakat

Udstilling på Chateau Bourglinster – Luxembourg - Den Danske ambassade

Udsmykningsprojekt med Aalborg kommune på Grønland

Udsmykninger

Nordjyske Bank A/S, Region Nordjylland, Hjørring kommune, Aalborg kommune, Neas Energy A/S, Aalborg Handelsskole, Sydbank, Boligselskabet Nordjylland, CCBR, Aalborg kommune, Property Vision A/S – Arkitekterne Bjørk og Maigaard, Jasopels A/S, Windforce A/S – FRONT Hotel, Property Group A/S , Hotel D`angleterre Home Erhverv-Aalborg , Sparekassen Hvetbo, TK- Ferieboliger-Aalborg, Spar Nord, Lægerne Orth & Aasted, Nybolig, Home Erhverv, Ejendomsmægler Thorkild Kristensen, Lægehuset Hobro, CCBR, Advokatfirmaet Kim Østergaard, LPS BYG A/S, Crossland, Jersey England, Region Nordjylland m.m.

Solgt bl.a til:

Nykredit, Aalborg kommune, Aalborg Handelsskoler, Aalborg Havn A/S, Boligselskabet Nordjylland, Den Danske Ambassade i Luxembourg, EjendomsInvest, Property Group A/S, Sparekassen Hvetbo, Nykredit, Hotel D`angleterre, Remmens. Politiet -Aalborg, Nørresundby Bank, Mortensen og Beierholm, AdvoNord, Gandrup Elementfabrik, Nordjyske Stiftstidende Nordjyllandsværket A/S,Thorkild Kristensen Group A/S, Kuben, Spar Nord Fonden, Spar Nord Bank, Retten Aalborg, Hjørring kommune, Brønderslev kommune, Home, Nybolig, Advokatfirmaet Kim Østergaard, Boligselskabet Himmerland, Nordjyske Bank, Revisionsfirmaet Nielsen og Kristensen – mange private, kunstforeninger og kunstcirkler.

Er du mere nysgerrig på at høre om mig og min kunst?

Så følg med på Instagram, hvor jeg løbende vil dele min kunst, historier og andet fra mit liv som kunstner.

Kontakt betina jung

Ønsker du at høre mere om kunsten, eller vil du vide mere om mulighederne for at få produceret unik firmakunst til din virksomhed? Kontakt mig på følgende oplysninger.