​Collectors home

​Jeg har i mine år som kunstner hjulpet mange virksomheder og private med at give nyt liv og få tankerne i gang i hjem, på arbejdspladser og i byrum. Nogle af disse kunder kan du se udtalelser fra på følgende side.​

​REFERENCER

​"Jungs kunst (Fråderen/mod på livet) har fået de unge til at få øjnene op for kunst på en anden ny og anderledes måde. Plexiglasfiguren på væggen og måden at bruge farver på, har skabt både undring og forundring. Generelt har Betinas værk været med til at give et positivt spark til de unges tanker om livet"

- Poul Søe, direktør

Aalborg Handelsskoler​

”Vækst og dynamik er ikke altid let at visualisere, men gennem Betina Jungs kunst blev det muligt at få skabt det ønskede helhedsindtryk, der både overfor kunder og medarbejdere er med til at præsentere Neas Energy A/S som en dynamisk og nytænkende virksomhed i fremdrift”

​- Bo Lynge, CEO

NEAS Energy A/S

​"Med præsentation af en international anerkendt Haut Couture Designer fra Paris og kunst af Betina Jung fik vi markeret at Aalborg hører til på den internationale scene og Betina Jungs store skulpturer var det perfekte match. Kvinder i store støvler – et fantastisk symbol"

- Jette Gudiksen, ejendomsmægler og partner​

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen A/S

”En Sparekasses hovedsæde er som regel en kedelig firkantet bygning, og denne opfattelse ønskede vi at rykke lidt ved og ved at give vores kunder et visuelt indtryk af, at vi ikke er kedelige bankfolk, men at vi rent faktisk tør bryde grænser og udforske kreativiteten, noget der måske ikke lige ligger til højrebenet i vores branche – det image har Betina med sin kunst og farvesætninger mv. på både vægge og søjler været med til at skabe.”

- Jens Boelsskifte, Direktør

​Sparekeassen Hvetbo A/S

​”Idéen med at bruge kunsten i vores lokaler var at udtrykke professionalisme i afslappede og rolige omgivelser. Når folk kommer ind i vores venteværelset var ønsket at give dem en tryghedsfornemmelse, hvilket Betina Jung gennem både skulpterer og malerier har formået at skabe – atmosfæren i rummet afspejler nu vores værdier.”

- Managing CEO Director​

​CCBR Clinical Research

At gå på restaurant handler ikke blot om mad og vin. Det skal være en helhedsoplevelse. Derfor ønskede vi hos TABU at forstærke vores ”brand” gennem Betinas Jungs kunst, og det har skabt en visuel merværdi for restauranten, da kunsten både er med til at skabe et visuelt indtryk der er anderledes. Hertil kommer at skulpturerne er med til at skabe diskussion omkring emnet TABU over middagen, hvilket skaber snak i krogene – pludselig er det ikke kun maden, der er diskussionsemnet, men helhedsoplevelsen af at komme her”

- Susanne Kjær, indehaver

Restaurant TABU

Kontakt betina jung

Ønsker du at høre mere om kunsten, eller vil du vide mere om mulighederne for at få produceret unik firmakunst til din virksomhed? Kontakt mig på følgende oplysninger.