GLASFIBERSKULPTURER DER SKUBBER OS IND I DET UNDERBEVIDSTE UNIVERS

Kunst og design er med til at skubbe os i nye retninger og bevæge os ind i det underbevidste univers, hvor vi bliver påvirket - ofte helt uden at vi opdager det.

Når kunst eller et design flytter os, er det ofte i form af former og farver, som gør indtryk på os - som vi husker. Vi tager for eksempel ofte fotos på vores rejser af et sjovt og skævt design eller et nytænkende og farverigt stykke kunst. Vi stiller os op ved siden af kunsten, hvis den “fanger”. På den måde tager vi den med hjem og ”brander” det sted, hvor vi mødte kunsten - uden at tænke videre over det. Vi ”poster” det på forskellige medier og skriver kunstens navn sammen med den by, vi evt. befinder os i. På den måde ”brander” vi hele tiden gennem kunst.

Jeg bruger min kunst som et redskab til at opnå en stemning, en reaktion og måske endda en adfærdsændring. Derfor er jeg nødt til at spænde over et bredt felt. I mit arbejde vil jeg gerne skabe en helhedsoplevelse, så arkitekturen, indretningen og historien i virksomheden bliver inddraget. Jeg designer blandt andet både glasfiberskulpturer, bronzeskulpturer og keramikskulpturer i forskellige farver og størrelser til både restauranter, det offentlige rum og virksomheder rundt i hele Danmark.​

En skulptur kan formidle et budskab

Jeg lægger altid stor vægt på at formidle et budskab, der giver inspiration til virksomheden og dens medarbejdere, og som hjælper virksomheden med at udtrykke de værdier, som er vigtige for virksomheden. Med en af mine glasfiberskulpturer kan virksomheden blandt andet udtrykke mod, professionalisme, tryghed, innovation eller initiativ.

Jeg arbejder i høj grad med materialevalg og farvesammensætning, som skal kunne indgå i en æstetisk sammenhæng med de øvrige omgivelser uden at forstyrre – men andre gange har jeg fokus på at arbejde med kontrasten. Mine glasfiberskulpturer fremstilles altid med kundens ønsker og værdier i fokus, men jeg tilføjer naturligvis altid meget eget kunstneriske præg.

Kontakt mig og hør mere om mine glasfiberskulpturer

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 40 92 27 50 eller e-mail info@betinajung.dk for at høre mere om mit arbejde med glasfiberskulpturer.

Kontakt betina jung

Ønsker du at høre mere om kunsten, eller vil du vide mere om mulighederne for at få produceret unik firmakunst til din virksomhed? Kontakt mig på følgende oplysninger.