Keramikskulpturer der gør indtryk og formidler et budskab

Jeg har igennem de sidste 15 år designet keramikskulpturer, bronzeskulpturer og glasfiberskulpturer samt mange andre former for kunst i hele Danmark. Kunst og design har en tendens til at skubbe os i nye retninger og bevæge os ind i det underbevidste univers, hvor vi ofte bliver påvirket af kunsten, helt uden at vi selv opdager det.

Kunst og design er med til at flytte os som mennesker, fordi kunstens former og farver gør et indtryk på os, og det husker vi.

Min kunst og mine keramikskulpturer bruges som et redskab til at opnå en reaktion, en stemning eller måske ligefrem en adfærdsændring. Jeg arbejder med at skabe en helhedsoplevelse, så kunsten passer ind til den øvrige arkitektur, indretning samt virksomhedens historie og værdier.

Jeg designer skulpturer i flere forskellige størrelser og farver til både det offentlige rum, virksomheder og til private.​

Et budskab der inspirerer

Det er vigtigt for mig at formidle et budskab i min kunst, som inspirerer virksomheden og dens medarbejdere, men som samtidig også hjælper virksomheden med at udtrykke nogle bestemte værdier. Det kan blandt andet være professionalisme, mod, innovation, tryghed eller initiativ.

Kontakt mig og hør mere om mine keramikskulpturer

Jeg kan kontaktes på telefon 40 92 27 50 eller e-mail info@betinajung.dk, hvis du ønsker at høre mere om mine keramikskulpturer eller min øvrige kunst.