Keramikskulpturer der gør indtryk og formidler et budskab

Jeg har igennem de sidste 15 år designet keramikskulpturer, bronzeskulpturer og glasfiberskulpturer samt mange andre former for kunst i hele Danmark. Kunst og design har en tendens til at skubbe os i nye retninger og bevæge os ind i det underbevidste univers, hvor vi ofte bliver påvirket af kunsten, helt uden at vi selv opdager det.

Kunst og design er med til at flytte os som mennesker, fordi kunstens former og farver gør et indtryk på os, og det husker vi.

Min kunst og mine keramikskulpturer bruges som et redskab til at opnå en reaktion, en stemning eller måske ligefrem en adfærdsændring. Jeg arbejder med at skabe en helhedsoplevelse, så kunsten passer ind til den øvrige arkitektur, indretning samt virksomhedens historie og værdier.

Jeg designer skulpturer i flere forskellige størrelser og farver til både det offentlige rum, virksomheder og til restauranter.​

Et budskab der inspirerer

Det er vigtigt for mig at formidle et budskab i min kunst, som inspirerer virksomheden og dens medarbejdere, men som samtidig også hjælper virksomheden med at udtrykke nogle bestemte værdier. Det kan blandt andet være professionalisme, mod, innovation, tryghed eller initiativ. Det kommer meget an på, hvad det er, virksomheden gerne vil udtrykke med mine keramikskulpturer.

Jeg arbejder altid ud fra kundens værdier og ønsker til skulpturen, som tilsættes mit eget personlige, kunstneriske touch.

Kontakt mig og hør mere om mine keramikskulpturer

Jeg kan kontaktes på telefon 40 92 27 50 eller e-mail info@betinajung.dk, hvis du ønsker at høre mere om mine keramikskulpturer eller min øvrige kunst.

​Keramik

Når jeg arbejder med leret opstår min figurverden ofte helt af sig selv. Mange af mine figurer kommer ud fra mit billedunivers. Stigen har jeg brugt meget i mit maleunivers. Støvlerne, kvindekroppene, bolde osv. Gennem det tredimensionelle lære jeg bedre at se lys og skygge, som jeg kan bruge i maleriet. Jeg kan bedst lide at gøre tingene skæve og let forvredne, så de får et touch af det uperfekte. For mig befriende at skabe kontraster til den i SOME universets perfekte verden. Vi indeholder alle både gode og grimme sider og jeg kan godt lide at få begge universer frem. På den måde føler jeg mig "ægte" i min kreative udfoldelse. Jeg bruger meget mig selv og mine følelser, når jeg skaber. 

Når jeg arbejder med mine "krukker" kan jeg meget godt lide at bevæge mig helt ude på kanten af det ladesiggørlige.  Nogle gange er leret så presset at der er stor sandsynlighed for at det falder sammen. På samme måde som livet kan byde os forskellige udfordringer - det er den måde vi mennesker udvikler os på.